Geslaagd verkoopevent

31 augustus '23

Afgelopen woensdagochtend 30 augustus startte de inschrijving voor de allernieuwste fase (4B) van het project 't Zand-Noord in 't Zand. Diezelfde middag vond er in het dorp een geslaagd verkoopevent plaats in Café De Jonge Prins. 

image alt

Verkooptekeningen, bakstenen en dakpannen

Tijdens het verkoopevent stond het verkoopteam van 't Zand-Noord klaar om specifieke vragen van de belangstellende te beantwoorden. Het team bestond uit medewerkers van de projectontwikkelaars (Kuin en BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling), de projectmakelaar (Vlieg makelaars en Van Lierop Adviesgroep), de aannemer (Kuin) en medewerkers van Rabobank.

Samen met de verkooptekeningen van de woningen en oa. voorbeelden van de diverse bakstenen en dakpannen die gebruikt gaan worden, kregen de aanwezige belangstellenden een goed beeld van de woningen van fase 4B van 't Zand-Noord. 

image alt

Interesse? Schrijf je dan nu direct in!

Bijzonder aan deze fase is dat naast de levensloopbestendige woningen je ook de vrijstaande woningen én de 2 onder 1 kapwoningen (via meerwerk) kunt laten opleveren tot een toekomstbestendige woning. Een woning waarin je ook op de begane grond kunt baden en slapen. Daarmee ben je nu al goed bent voorbereid op de periode waarin de mobiliteit lastiger wordt.

Geïnteresseerd in een van de 27 woningen van deze allernieuwste fase 4B? Je kunt je online inschrijven (voor maximaal 5 bouwnummers) tot en met maandag 11 september 10:00 uur 's ochtends

Ben je geïnteresseerd in een van de woningen, heb je vragen maar kon je niet bij dit verkoopevent aanwezig zijn? Geen nood! Vragen kun je altijd stellen door even contact met ons op te nemen.

Alle verkoopstukken (waaronder de tekeningen) zijn uiteraard beschikbaar op deze project-site. Wil je ze toch liever in printvorm? Ook dat is mogelijk. Maak dan even een afspraak met de projectmakelaars. 
Bekijk de woningen
  De woningen van fase 4B
Een woning kopen? Hoe werkt dat?