Geïnteresseerd? Wacht niet te lang!

6 september '23

Wist je dat de 27 woningen van fase 4B in 't Zand-Noord op dit moment in verkoop zijn? En dat de inschrijving binnenkort sluit? Zijn jullie met het gezin toe aan een grotere woning? Dan is dit je kans. Dit plan biedt riante eengezinswoningen, levensloop bestendige woningen, 2 onder 1 kap woningen en vrijstaand. Wacht niet te lang, want op maandagochtend 11 september 10:00 uur sluit de inschrijving dan toch echt.

image alt

Volop mogelijkheden tot maatwerk

De woningen die in deze fase in verkoop zijn, verschillen in grootte, typen en prijzen. Van groot, groter naar grootst. Voor kleine en grote gezinnen en voor mensen die lekker oud willen worden in een levensbestendige (familie)woning met tuin.

Net als in eerdere fases biedt 't Zand-Noord 4B veel mogelijkheden tot maatwerk en de woning te laten voldoen aan jouw huidige- en eventueel toekomstige woonwensen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uitbouwmogelijkheden, extra slaapkamers, zolderindelingen en natuurlijk levensbestendige opties (voor nu of later).

Het verkoopteam (Vlieg Makelaars en de Van Lierop adviesgroep) beschikt op kantoor in Schagen over de geprinte brochures, verkoopstukken en voorbeelden van bouwmaterialen (bakstenen, metselwerk en dakpannen).

Daarnaast beantwoordt het verkoopteam natuurlijk graag allerlei vragen over de inschrijving voor een nieuwe woning, over de financiering en (indien gewenst) over de verkoop later van jullie eigen woning.

Bekijk via de link hieronder de woningen en de mogelijkheden. En bij vragen neem gerust contact op met het verkoopteam. En.... vergeet je niet in te schrijven!
Bekijk de woningen
  De woningen van 't Zand-Noord 4B
  Vragen? Neem dan contact met ons op