Heb jij al een financiële check gedaan?

Op dit moment zijn de appartementen in 't Zand-Noord fase 4A in verkoop. Geïnteresseerd in een van de woningen? Dan is het belangrijk om te weten is dat bij de toewijzing van de woningen (via de loting bij de notaris), ook een financiële check een belangrijke rol speel. Een financieel advies van Rabobank kan je daarbij helpen. 

Upload je financiële check

18 november '22

De financiële check kan in je voordeel werken bij het toewijzen van de woningen. Waarom? Bij meerdere kandidaten op 1 bouwnummer, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Dat geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Je kunt ons dit laten weten door nadat de verkoop is gestart een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis-account. Deze upload-mogelijkheid is beschikbaar, zodra de verkoop is gestart en jij je voorkeuren doorgeeft. 

Let erop dat erin staat dat jij – bij het door jou opgegeven inkomen, vermogen en/of schuld – het benodigde bedrag voor jouw gewenste woning kunt lenen. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor de toewijzing. Na toewijzing vernietigen wij deze informatie.

image alt

Ook financieel advies?

Geïnteresseerd in een van de appartementen van 't Zand-Noord fase 4A? Dan is het natuurlijk van belang om goed inzicht te hebben in je financiële mogelijkheden. Een vrijblijvend en gratis financieel advies kan je daarbij helpen.

De financieel adviseurs nieuwbouw van Rabobank gaan graag met je in gesprek over jouw woonwensen en plannen voor je nieuwe woning in 't Zand. Met hun kennis van de regio en hun betrokkenheid bij het project, bespreken zij met jou/jullie de financiële mogelijkheden. Zodat je weloverwogen een keuze kunt maken.

Maak nu alvast via de link hieronder een afspraak voor een gratis en geheel vrijblijvend adviesgesprek met een van de adviseurs van Rabobank. Na het versturen van het formulier wordt er binnen 24 uur contact met je opgenomen. 

Maak nu een afspraak