Vrijblijvend en gratis financieel advies?

26 november '21

De verkoop van de 27 woningen van fase 2A is in volle gang en veel geïnteresseerden hebben al hun voorkeuren doorgegeven. Bij de keuze voor een woning is het van belang om goed inzicht te hebben in je financiële mogelijkheden. Een vrijblijvend en gratis financieel advies kan je daarbij helpen. Rabobank Kop van Noord-Holland kan je helpen met een vrijblijvend en gratis financieel advies, zodra je een bouwnummer toegewezen hebt gekregen. 

De financieel adviseurs

Als je je inschrijft voor een of meerdere woningen in 't Zand-Noord kan je aangeven of je interesse hebt in een vrijblijvend oriëntatiegesprek met de Rabobank. Zodra je een woning krijgt toegewezen neemt een van de financieel adviseurs van de Rabobank contact met je op.

Hieronder zie je de adviseurs die voor je klaar staan, van links naar rechts: Nicole Kraakman, Conny van Haaster, Michel van der Kreke en Annemieke de Koning-Houthuijzen. 

Financieel adviseurs Rabobank

Wat kan ik lenen?

Wil je nu alvast globaal weten wat je kan lenen? In samenwerking met de Rabobank hebben we de Hypotheek-berekentool ontwikkeld. Je krijgt dan eenvoudig en snel inzicht in je maximale hypotheek en maandlasten. Via onderstaande button ga je naar de tool.

Wat kan ik lenen?