Fase 4C: bijna 70% verkocht!

10 juni '24

De verkoop van 't Zand Noord gaat gestaag door. Inmiddels is bijna 70% van de woningen verkocht van fase 4C. Er zijn nog woningen beschikbaar. Wil jij ook rustig en landelijk wonen? Bekijk dan snel het vrije woningaanbod.

Bekijk vrije woningen
image alt

Uitgelicht: 2 onder 1 kapwoning

Heerlijk rustig wonen, omgeven door een weids landschap én op fietsafstand van het strand? Zo voelt wonen in deze ruime 2 onder 1 kapwoning in 't Zand Noord. Met 4 kamers, een ruime tuin en een eigen oprit woon je zorgeloos in een gezellige, dorpse omgeving met landelijk karakter. De woningen hebben een A+++ label. Dit is goed nieuws want je krijgt namelijk extra leenruimte als je een energiezuinige nieuwbouwwoning koopt. In totaal geniet je hier van ca. 131-152 m2 aan woonplezier, met vloerverwarming op alle verdiepingen en een tuin op het zuid-westen of aan het water. Parkeren kan op eigen perceel. Er is ruimte voor twee auto’s. Zie jij jezelf hier al wonen?

image alt

Uitgelicht: Hoekwoning

Landelijk wonen in een dorpse sfeer op fietsafstand van het strand? In deze hoekwoning in 't zand Noord komen jouw woondromen uit. De woning van ca 122 m2 bestaat uit 3 woonlagen en heeft maar liefst 3 slaapkamers. Daarnaast beschikt de woning over een ruime tuin van ca 131 m2 waar je het ultieme buitenleven ervaart. Met een A++++ label ben je bovendien helemaal voorbereid op de duurzame toekomst. Wil jij ook rustig wonen omgeven door een weids landschap? Dan is dit wellicht jouw droomwoning.  Naar het woningaanbod
  Meer nieuws lezen