Nieuwe fase in voorbereiding

29 juni '21

Na 3 succesvolle deelfases in 't Zand Noord fase 1 zijn de voorbereidingen gestart van fase 2. In fase 2A komen 27 nieuwbouwwoningen in een landelijke sfeer in een ruim opgezette wijk. In dit nieuwsbericht vertellen wij je daar meer over.

image alt

Divers aanbod

In de volgende fase van 't Zand Noord staan de bruinrode bakstenen gevels centraal in de architectuur. De zijde grijze kozijnen maken het aangezicht af en geven een fraai uiterlijk aan de woningen. In deze fase komen 15 rij- en hoekwoningen, 6 tweekappers en 6 semi-bungalows. Alle woningen zijn in een net iets ander jasje gegoten dan de voorgaande fases. Maar ook in dit deelplan is de wijk ruim opgezet, is er voldoende parkeergelegenheid en liggen de 2 onder 1 kapwoningen met hun tuin aan het water. Wil je meer weten over een specifiek woningtype en je abonneren op de nieuwsbrief van deze nieuwe fase? Ga dan naar het woningaanbod.

Naar de woningen

Planning

De komende periode worden de plannen verder uitgewerkt en zal er steeds meer informatie beschikbaar komen. Denk hierbij aan de Artist Impressions, de situatiekaart, plattegronden, prijzen en verkoopinformatie. Naar verwachting start de verkoop in het najaar van 2021. Laat je NAW-gegevens achter bij jouw favoriete woningtype en we houden je automatisch op de hoogte van de ontwikkelingen.