't Zand Noord fase 1A en 1B uitverkocht

4 november '20

De eerste 2 fases in 't Zand Noord zijn 100% verkocht. Zo zijn er bijna 50 aanstaande bewoners van deze nieuwe wijk in 't Zand. In dit bericht lees je de planning van de bouw van de woningen. Wil jij hier ook wonen? Je leest ook meer over de nieuwe fase.

Planning bouw

In 't Zand Noord fase 1A liggen bij bouwnummers 7 tot en met 19 de dakkappen er op. De dakpannen volgen binnenkort. Voor bouwnummers 20 tot en met 30 zijn op de bovenste verdiepingen de bouwmuren (toppen) inmiddels gelijmd. Onder voorbehoud dat de nutsbedrijven volgens planning hun werk kunnen doen, is de verwachting dat in het voorjaar van 2021 de woningen worden opgeleverd aan de kopers.


De aannemer start binnenkort met de werkzaamheden voor de 20 nieuwbouwwoningen in 't Zand Noord fase 1B. De heiwerkzaamheden starten begin december. 

image alt

Face 1C in voorbereiding

Wil jij ook in het historische en pittoreske dorp 't Zand wonen, maar wel genieten van alle voordelen van nieuwbouw? De 19 woningen in 't Zand Noord fase 1C zijn nu in voorbereiding. Dat houdt in dat de plannen verder worden uitgewerkt en dat er binnenkort meer informatie beschikbaar is. Wil jij meer weten over de woningen? Bekijk dan via onderstaande button de situatie en de kenmerken van de woningen. Laat je gegevens achter bij jouw favoriete woningtype en ontvang automatisch de nieuwsbrief.

Naar de woningen