Er zijn nog woningen beschikbaar!

20 juni '24

Altijd al willen wonen in een landelijke en kleurrijke omgeving? Dan is dit je kans. Er zijn nog woningen vrij in 't Zand Noord. Hier woon je dichtbij Schagen en op fietsafstand van het strand bij Callantsoog. Wacht niet langer en neem vandaag nog vrijblijvend een optie op één van deze laatste woningen.

image alt

2 onder 1 kapwoning

Deze 2 onder 1 kapwoning is een ware eyecatcher. Stap binnen in deze prachtige woning van roodbruine steen en houten gevelbekleding. Met een woonoppervlak van 147 m2 heb je net wat meer ruimte voor jou en je gezin. Voeg daar aan toe de luxe van een eigen oprit met 2 parkeerplaatsen plus een royale tuin en het genieten kan beginnen.

Ja! Ik wil een optie
image alt

Hoekwoning

Deze prachtige hoekwoning met roodbruine baksteen en houten gevelbekleding heeft een woonoppervlak van 122 m2. De woning heeft een open, lichte woonkamer waar koken, eten en wonen gezellig met elkaar in verbinding staan. Liever naar buiten? Via de tuindeur loop je zo de achtertuin in. Hier vind je ook een houten berging, handig voor de fietsen en tuinspullen. En de auto? Die parkeer je dichtbij op één van de openbare parkeerplaatsen. 

Op de 1e verdieping vind je 3 slaapkamers en de badkamer met wastafel, douche en toilet. De zolder is nu nog één grote, open ruimte die je helemaal naar wens indeelt. Ga je voor een logeerkamer of speelplek voor de kinderen? Aan jou de keus! Je kunt hier eventueel ook de wasmachine en droger kwijt. 

Ja! Ik wil een optie
Meer nieuws lezen? Nieuwsoverzicht
Welke woning kies je? Bekijk de woningen