Hier zijn nog appartementen vrij!

Vorige maand gingen onze appartementen van fase 4A in verkoop. 14 Fantastische compacte woningen in een chique appartementengebouw aan de Korte Bosweg, aan de rand van het dorp 't Zand, in de kop van Noord-Holland. We hebben goed nieuws, want er is nog een aantal appartementen vrij. Pak die kans!

Privé-parkeerplaats, loggia, zonnepanelen ...

28 december '22

Het kleinschalige en stijlvolle appartementengebouw aan de Korte Bosweg bestaat uit 14 duurzame appartementen, verdeeld in 2 typen: het type 'Zandtemer' bestaat uit 3 kamers, waarvan 2 slaapkamers en een loggia en het type 'Zijpezicht' (op de bovenste etage) bestaat uit een woonkamer, een slaapkamer en een loggia met een mooi uitzicht.

Alle appartementen worden standaard opgeleverd met:

  • een privé-parkeerplaats naast het appartementengebouw
  • een buiten in de vorm van een loggia  - dit is een overdekt inpandig balkon. Hier zit je dus lekker overdekt en heerlijk beschut
  • een volledig uitgeruste Bruynzeel-keuken met de keuze uit meer dan 30 keukenbladen en keukenfronten
  • eigen zonnepanelen
  • een ruime berging op de begane grond van het appartementengebouw
  • wand- en vloertegelwerk in de badkamer en het toilet, zo ook sanitair
    vloerverwarming
  • de 2 appartementen op de begane grond hebben een inpandig balkon en een eigen tuin. Wat een luxe!
  • energiezuinige appartementen met een energielabel A+++

Voor alle appartementen geldt een zelfbewoningsplicht van vijf jaar (gerekend vanaf het notarieel transport) en een anti-speculatiebeding van vijf jaar (gerekend vanaf het notarieel transport).

image alt

Gemiddeld 44% energiebesparing

Alle (gasloze) nieuwbouwappartementen worden voorzien een warmtepomp. Hierbij wordt alleen elektriciteit gebruikt voor het verwarmen en koelen van ruimtes (vloerverwarming) en water. Dit wordt op milieuvriendelijke manieren opgewekt, zoals zonne-energie, windenergie of warmteterugwinning.

Een ander bijkomend voordeel van de nieuwbouwappartementen is dat vanwege goede isolatie in het dak, de gevel en vloer de woning minder warmte nodig heeft om op een constante temperatuur te blijven.

Dit alles heeft uiteraard ook een gunstig effect op de maandelijkse energierekening! Wanneer een bestaand appartement energielabel C heeft, kan er gemiddeld 44 procent (!) bespaard worden op verwarmingskosten bij een overstap naar een nieuwbouwappartement in 't Zand-Noord met een individuele warmtevoorziening met energielabel A++. 

De afbeelding hieronder toont het verschil in (gemiddelde) maandelijkse energiekosten van appartementen met een energielabel C en A+++. 

Kosten
  Meer nieuws
  Neem contact met ons op