En hoe staat het met de bouw in 't Zand-Noord?

Terwijl een nieuwe fase alweer in voorbereiding is, krijgen de eerder verkochte fases steeds meer vorm en wordt 't Zand-Noord mooier en mooier. Én gezelliger!

Fase 1B

16 maart '22

We beginnen met fase 1B waarvan de 20 woningen in het voorjaar van 2020 in verkoop gingen. Na een voorspoedige bouw zijn of worden de woningen momenteel opgeleverd. En dat betekent weer nieuwe bewoners van 't Zand-Noord, en dus weer wat gezelliger! 

Fase 1C

En dan fase 1C waarvan de 19 woningen begin vorig jaar in verkoop gingen. Nu de laatste (dak)kappen zijn geplaatst kunnen hierna binnenkort de dakpannen op de daken. En kunnen na de afronding van het metselwerk de voegen worden afgewerkt. De kozijnen waren al eerder geplaatst - daar kan nu de glaszetter de ramen in plaatsen. 

Als ook de gevelbekleding is geplaatst en de woningen waterdicht zijn gemaakt kan aannemer Kuin de steigers verwijderen en verplaatsen zich de werkzaamheden naar binnen in de woningen. De huidige verwachting is dat aannemer de woningen in het 4e kwartaal zal opleveren. Mits er geen vertragingen ontstaan.  

Fase 2A en verder

Zoals we eerder al meldden zijn alle woningen van fase 2A verkocht en zijn de voorbereidingen voor de bouw in gang gezet. Wanneer de bouw zal starten is nu nog niet bekend. Dat geldt (helaas) ook voor de nieuwe fase(s) na 2A die in voorbereiding is/zijn. Hierover kunnen we op dit moment hier nog niets concreets melden. Hopelijk in een later bericht meer concreet nieuws. 

Afbeeldingen hieronder: een sfeerimpressie van de bouwwerkzaamheden van fase 1B. 

  Meer nieuws
  De locatie