Eerste bewoners 't Zand-Noord krijgen de sleutel!

11 mei '21

De eerste bewoners van 't Zand-Noord hebben de sleutel van hun nieuwe woning gekregen. De heer en mevrouw De Heer kregen op 3 mei als eerste bewoners symbolisch de eerste sleutel overhandigd van hun nieuwbouwhuis. Een feestelijk moment. BPD & Kuin Vastgoedontwikkeling wenst alle nieuwe bewoners van 't Zand-Noord veel woonplezier toe.

Oplevering eerste huizen

Het huis van familie De Heer zou eigenlijk in september van dit jaar pas worden opgeleverd, maar door de snelle bouwperiode van Aannemingsbedrijf Kuin werd hun huis al eerder opgeleverd. In ’t Zand-Noord worden in totaal circa 270 nieuwbouwwoningen in verschillende fasen gerealiseerd. De eerste 24 van fase 1A zijn nu gebouwd. In de komende periode zal de aannemer nog meer huizen van deze fase opleveren.

Ben je ook benieuwd naar een woning in 't Zand Noord? De eerste 3 deelfases zijn inmiddels uitverkocht, maar de komende jaren worden hier nog veel meer woningen ontwikkeld. Onderaan deze pagina kan je je inschrijven voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen.

Videoreportage

Noordkop Centraal maakte onderstaande reportage over de overdracht van de eerste sleutel. 

Meer weten over 't Zand Noord? Naar het nieuws
Vragen? Neem contact op