Eerste beeld 't Zand Noord fase 1C

24 december '20

Het eerste sfeerbeeld van 't Zand Noord fase 1C is gereed. Zo krijg je een goede indruk wat de architectuurstijl is van de 19 nieuwbouwwoningen. Binnenkort gaan deze woningen in verkoop.

Landelijk wonen met dorps karakter

In 't Zand Noord woon je in een woning met landelijke architectuur in een wijk met een dorps karakter. Hier lopen de kinderen van de buren in en uit en kan je de buren nog om een pak melk vragen. De vele groenstroken en -veldjes geven een ontspannen en ruimtelijk gevoel. Er komen 8 rij- en hoekwoningen, 10 2 onder 1 kapwoningen en een vrijstaande woning. Zie jij jezelf hier al wonen? Noteer dan met potlood in de agenda: naar verwachting start de verkoop in januari 2021. Om straks in aanmerking te komen heb je een Mijn Eigen Huis account nodig.

Mijn Eigen Huis account

Met een Mijn Eigen Huis account heb je al jouw persoonlijke gegevens en voorkeuren in één omgeving bij de hand. Hier kan je je woningen toevoegen aan je voorkeuren en zodra de verkoop is gestart kan jij je inschrijven voor je droomwoning. Bij de start van de verkoop vind je daar ook alle verkoopdocumenten, waarmee jij een goede keuze kunt maken. Heb je nog geen account? Maak er dan nu een aan en zorg dat je goed bent voorbereid op de verkoop.

Account aanmaken? Naar Mijn Eigen Huis
Interesse? Bekijk de woningen