Een nieuwe fase met appartementen!

Wij houden van goed nieuws over ’t Zand-Noord, en delen dat natuurlijk heel graag. Zo ook het feit dat er een spiksplinternieuwe fase van ’t Zand-Noord in voorbereiding is. Nu geen eengezinswoningen, maar appartementen. In 2 hele bijzondere appartementengebouwen. Kijk maar!

Koop- en huurappartementen

28 juni '22

In ’t Zand-Noord zullen bij de entree naar ’t Zand-Noord aan de Korte Bosweg twee identieke appartementsgebouwen verrijzen, met elk 3 verdiepingen en 14 appartementen van ongeveer 53-55 m2. Ideaal voor als je als alleenstaande een woning zoekt, of je wilt gaan samenwonen. Of als je juist kleiner wilt gaan wonen omdat de kinderen het huis uit zijn.

Het ene appartementsgebouw is met koopappartementen, het andere met huurappartementen. De koopappartementen worden via deze website verkocht. Wie de appartementen gaat verhuren, is op dit moment nog niet bekend. 

Geïnteresseerd in een appartement? Schrijf je dan nu alvast in, dan houden we je automatisch op de hoogte. Inschrijven verplicht tot niets en is geheel vrijblijvend (en gratis). 

Schrijf je nu alvast in

Het totale plan 't Zand-Noord

Na de eerdere fases die in verkoop gingen en de huidige (fase 2B) die binnenkort in verkoop gaat, is ’t Zand-Noord (zoals ongetwijfeld bekend) nog lang niet klaar. De wijk wordt nog veel mooier!

In totaal worden er in 't Zand-Noord 278 woningen gebouwd. Een deel daarvan is inmiddels al bewoond of al in aanbouw. De andere delen gaan in de toekomst in verkoop. Op het kaartje hieronder vind je een overzicht van alle fases van ’t Zand-Noord. Bewoond, in aanbouw, binnenkort in verkoop of gepland. En de resterende delen van het plan 't Zand-Noord die nu nog niet genummerd zijn. 

Totaal t Zand

Van fase 2B naar fase 4

Bij het ontwerp van de totale wijk 't Zand-Noord is het gebied ooit opgedeeld in 4 deelgebieden, met een nummering (van 1 t/m 4) die met de klok meegaat. Uiteindelijk bleek dat dit niet praktisch is bij de bouw, en is ervoor gekozen om dezelfde (bouw)richting aan te houden als bij de bouw van de fases 1 t/m 2. Vandaar dat in 't Zand-Noord fase 4 (heel handig) volgt op fase 2B. Je hebt dus niets gemist, want fase 3 komt nog!

  De woningen in 't Zand-Noord
Ingeschreven voor het project. En nu? Een nieuwbouwwoning kopen in 10 stappen