Een nieuwe fase met appartementen!

Wij houden van goed nieuws over ’t Zand-Noord, en delen dat natuurlijk heel graag. Zo ook het feit dat er een spiksplinternieuwe fase van ’t Zand-Noord in voorbereiding is. Nu geen eengezinswoningen, maar appartementen voor starters. In 2 hele bijzondere appartementengebouwen. Kijk maar, want de eerste voorlopige artist impressie is beschikbaar. 

Koop en huur

21 juni '22

In ’t Zand-Noord zullen bij de entree naar ’t Zand-Noord aan de Korte Bosweg twee identieke appartementsgebouwen verrijzen, met elk 3 verdiepingen en 14 appartementen van ongeveer 55 m2. Het ene appartementsgebouw is met koopappartementen, het andere met huurappartementen. De koopappartementen worden via deze website verkocht. Wie de appartementen gaat verhuren, is op dit moment nog niet bekend. In een volgend nieuwsbericht hebben we meer informatie over de (koop)appartementen van deze fase. 

Het totale plan 't Zand-Noord

Na de eerdere fases die in verkoop gingen en de huidige (fase 2B) die binnenkort in verkoop gaat, is ’t Zand-Noord (zoals ongetwijfeld bekend) nog lang niet klaar. De wijk wordt nog veel mooier!

In totaal worden er in 't Zand-Noord 278 woningen gebouwd. Een deel daarvan is inmiddels al bewoond of al in aanbouw. De andere delen gaan in de toekomst in verkoop. Op het kaartje hieronder vind je een overzicht van alle fases van ’t Zand-Noord. Bewoond, in aanbouw, binnenkort in verkoop of gepland. En de resterende delen van het plan 't Zand-Noord die nu nog niet genummerd zijn. 

Totaal t Zand

Van fase 2B naar fase 4

Bij het ontwerp van de totale wijk 't Zand-Noord is het gebied ooit opgedeeld in 4 deelgebieden, met een nummering (van 1 t/m 4) die met de klok meegaat. Uiteindelijk bleek dat dit niet praktisch is bij de bouw, en is ervoor gekozen om dezelfde (bouw)richting aan te houden als bij de bouw van de fases 1 t/m 2. Vandaar dat in 't Zand-Noord fase 4 (heel handig) volgt op fase 2B. Je hebt dus niets gemist, want fase 3 komt nog!

  De woningen van fase 2B
  Een nieuwbouwwoning kopen in 10 stappen