Een nieuwe fase komt eraan!

Goed nieuws voor alle geïnteresseerden in een nieuwe woning in ’t Zand-Noord. Nu alle woningen van een eerdere fase (2A) zijn verkocht, zijn wij alweer druk bezig met de voorbereidingen van een volgende fase (2B). Alle details volgen in latere nieuwsberichten, want de voorbereidingen zijn nog in volle gang. Maar wat nu al definitief is, dat delen we graag.

image alt

32 Eengezinswoningen

Na een intensieve periode van ontwerpen, wikken en wegen, rekenen en overleggen is het ontwerp van de 5e fase van 't Zand-Noord bijna gereed. En worden de contouren van weer een nieuw deel van de wijk zichtbaar. 

In totaal gaat het om 32 eengezinswoningen in het noordelijke deel van de wijk. Daarvan zijn er 4 vrijstaande woningen, 6 twee-onder-een-kapwoningen, 10 hoekwoningen en 12 tussenwoningen.

De architectuur van de woningen heeft veel overeenkomsten met de woningen die eerdere fases in verkoop gingen. Ook de indeling (plattegronden) en de woonoppervlakten komen in grote lijnen overeen.

Maar ook nu weer - net als in de vorige fases – zijn de woningen in de (buiten)details net weer iets anders. Bijvoorbeeld de gekozen kleurenschema’s voor de bakstenen, kozijnen, gevelbekledingen en voor- en achterdeuren. En dat geeft dit allernieuwste deel van de buurt een net weer iets andere uitstraling.

Wil je weten waar dit deel van 't Zand is gepland en hoe de (fase)plattegrond van 2B er uitziet? Hoe liggen de woningen en hoe zijn ze gepositioneerd? Dit kun je nu alvast bekijken op de interactieve kaart van de wijk. Inschrijven op het project kan nu nog niet, hierover later meer. Wordt vervolgd! 

Bekijk alvast de wijkplattegrond
image alt

Hopelijk in het 3e kwartaal

De huidige verwachting is op dit moment dat de 32 woningen in het 3e kwartaal in verkoop gaan. Of dat ook echt gaat lukken, laten we je natuurlijk in volgende nieuwsberichten en mailings weten. En datzelfde geldt natuurlijk ook voor alle andere zaken die belangrijk zijn om te weten.

Ben je geïnteresseerd in een woning in ’t Zand-Noord en heb je jezelf nog niet eerder ingeschreven? Schrijf je dan nu meteen in, dan houden we je automatisch op de hoogte en komt alle relevante informatie over ’t Zand-Noord automatisch naar jou toe.

Foto hiernaast of hierboven: luchtfoto (2021) vanuit het noordoosten van het dorp 't Zand, met onder in beeld de wijk 't Zand-Noord. Duidelijk zichtbaar de eerste fases van het project in aanbouw. Boven in beeld (vlakbij) de Noordzee en het dorp Petten met rechts daarvan het natuurgebied (Natuurmonumenten) 'Het Zwanenwater' met de 2 grootste natuurlijke duinmeren van Europa. 

image alt

Ben je nieuw met 't Zand-Noord?

Ben je nieuw met 't Zand en ons project in dit dorp? Ons project 't Zand-Noord ligt - heel logisch - in het dorp 't Zand, dat onderdeel is van de gemeente Schagen. Het Noord-Hollandskanaal doorsnijdt dit kleine dorp met een bijzondere geschiedenis die teruggaat naar de 18e eeuw. Toen was het een klein gehucht met een paar huizen en een logement, waar trekschuitreizigers vanuit Alkmaar op weg naar Den Helder vaak stopten voor een overnachting. 

Anno 2022 is 't Zand een klein dorp te midden van de uitgestrekte landerijen en bloembollenvelden. Hier woon je nog heerlijk landelijk, relatief dichtbij zee en bijna aan de rand van Nederland. En toch heel goed bereikbaar.  

Lees meer over 't Zand
Het dorp 't Zand Op een bijzondere landelijke locatie
En de bereikbaarheid? Landelijk. Maar prima bereikbaar