Een nieuw jaar, een nieuwe fase!

18 januari '24

We starten dit nieuwe jaar met een nieuwe fase van ons project in 't Zand. Deze kersverse fase (4C) bestaat uit 28 woningen. Hoek- en rijwoningen, 2 onder 1 kapwoningen en een vrijstaande woning. Dit wordt weer heel mooi!

Prijsindicatie en plattegronden

De nieuwe fase bestaat uit 8 hoekwoningen, 9 tussenwoningen, tien 2 onder een kapwoningen en een vrijstaande woning. De schetsen geven een eerste impressie in zwart-wit van hoe de verschillende woningtypen er uit gaan zien.

Vijf van de 9 tussenwoningen zijn compacte tussenwoningen waarvoor aanvullende voorwaarden gelden. Hierover lees je meer in de omschrijving van dit woningtype.  

Om je nu al een eerste idee te geven van waar je bij de verschillende woningtype aan moet denken (oa. prijsindicatie en plattegronden), vind je vanaf nu op de site de informatie op hoofdlijnen per woningtype. Daarnaast kun je op de interactieve (nu 2D, later 3D-)kaart bij het onderdeel woningen precies zien waar de woningtypen in de wijk en de nieuwe fase precies liggen. 

Hieronder een vogelvlucht van het dorp 't Zand en het nieuwbouwwijkje 't Zand-Noord. 

Vogelvlucht van 't Zand en 't Zaand-Noord
image alt

Het vervolg

Ben je geïnteresseerd in een of meerdere woningen? Schrijf je dan hieronder op deze pagina in voor deze projectfase. Dan houden we je steeds op de hoogte over het project in aanloop naar de verkoop begin dit jaar.

We laten je dan bv. via de mail weten wanneer de definitieve prijzen van de woningen bekend zijn en wanneer je jezelf kunt inschrijven tijdens de verkoop. 

Let op: Belangrijk om te weten is dat bij de uiteindelijke toewijzing van de woningen na het sluiten de inschrijving ook de inschrijfduur voor deze fase van 't Zand-Noord een rol kan spelen.

Snel inschrijven voor deze fase als belangstellende kan dus bij de toewijzing in je voordeel werken. Meer weten over de toewijzing van de woningen? Lees dan hier verder
Bekijk de woningtypen van fase 4C
  Over de toewijzing van woningen
  Bekijk de woningen van fase 4C