Goed nieuws én goed nieuws

13 september '23

De verkoop van de woningen van fase 4B sloot begin deze week. Elk inschrijver heeft in zijn of haar Mijn Eigen Huis-account en via e-mail bericht gekregen of een bouwnummer wel of niet is toegewezen. 

Voor de inschrijvers die een woning toegewezen hebben gekregen: van harte gefeliciteerd! Voor hen die geen woning toegewezen hebben gekregen: helaas en jammer! Maar, er is óók hier goed nieuws, want er zijn nog woningen vrij. Dat betekent nieuwe keuzes en nieuwe kansen. Wil je weten welke woningen vrij zijn? Kijk dan snel bij het woningaanbod.  

 

 

De uitslag van de toewijzing

Alle kandidaten zijn inmiddels per mail op de hoogte gebracht en in het Mijn Eigen Huis-account is ook nog eens de uitslag terug te zien. Alle inschrijvers die voor een bouwnummer zijn ingeloot hebben (nadat zij dit hebben bevestigd in hun Mijn Eigen Huis-account) een optie op een bouwnummer van het project. Wel ingeloot

Gefeliciteerd! Je hebt een woning toegewezen gekregen! Bevestig je optie in je Mijn Eigen Huis account. Maak een keuze of je een afspraak wilt bij de makelaar of geef aan dat je direct het online koopproces wilt starten. De woning is een week voor jou gereserveerd. 

Niet ingeloot

Helaas, er waren meer kandidaten voor de door jou opgegeven bouwnummers. Je staat voor deze bouwnummers op de reservelijst. Als iemand afziet van de optie, dan wijzen we opnieuw toe. Mocht een bouwnummer helemaal vrij zijn dan zie je dat bij het woningaanbod van de betreffende fase. Je kunt dan direct een optie aanvragen; hiervoor geldt ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’.

Meteen de mogelijkheden bespreken? Neem contact op
Welke woningen zijn nog vrij? Bekijk de actuele beschikbaarheid