De voordelen van een semi-bungalow

9 april '20

Ben je op zoek naar een woning waarbij je op 1 verdieping kunt wonen? Dan is de 3 onder 1 kapwoning type semi-bungalow wellicht precies wat je zoekt! Hier heb je het comfort van gelijkvloers wonen maar hoef je niet in te leveren op een fijn huis met een heerlijke groene tuin. Daarnaast heb je ook een etage met ruimte voor logees of als hobbyruimte. Dit in combinatie met het feit dat deze woning helemaal gasloos en duurzaam is, maakt het een woning waarmee je klaar bent voor de toekomst.

image alt

Comfort op de begane grond…

Dicht bij de woningen is er voldoende mogelijkheid voor het parkeren van je auto, wel zo comfortabel. Binnen heb je een volledig woonprogramma met een heerlijke living, keuken, slaapkamer en complete badkamer op de begane grond. Ook fijn is de standaard vloerverwarming zowel beneden als boven. Dat scheelt een hoop ruimte voor radiatoren en je hebt altijd warme voeten.

Nog een groot voordeel van deze comfortabele woning is het uitzicht over het water en helemaal de heerlijke tuin op het zuidwesten. Hier zit je lange zomeravonden met vrienden te borrelen, lees je op zondagmiddag heerlijk een boek, rennen de kleinkinderen rond als ze op bezoek zijn of kun je je heerlijk verliezen in tuinieren. Ook zo fijn is de berging in de achtertuin waarin je de elektrische fietsen kwijt kunt. Nog meer opbergruimte heb je op de bergzolder die via een vlizotrap bereikbaar is.

Maar ook mogelijkheden op de verdieping

Ondanks dat je op de begane grond uiterst comfortabel woont, heb je in dit woningtype nog een 1e verdieping, die je naar eigen wens kunt indelen. Wil je toch boven slapen en een extra badkamer? Geen probleem, dat kan gewoon. Standaard zijn er 2 slaapkamers.

Iets vragen? Neem contact op
Interesse? Aanmelden semi-bungalow