De nieuwe woningen staan live!

10 november '21

Alle 27 woningen van 't Zand Noord fase 2A staan nu (online) live. En dat betekent dat je de precieze ligging van de woningen kunt bekijken op de interactieve kaart. Maar er is nog veel meer informatie! Wat is jouw favoriete woning? Kijk en vergelijk en zorg dat je goed op de verkoop bent voorbereid. 

image alt

Kijk en vergelijk!

In aanloop naar de verkoop van de 27 woningen heb je vanaf nu meer informatie over alle individuele woningen in de nieuwste fase van 't Zand-Noord. Naast de precieze ligging van de woning en de tuin op de interactieve kaart, is er nu ook een korte beschrijving van alle woningen beschikbaar. Maar je leest ook alles over de specificaties van de woningen, zoals het woon- en perceeloppervlak, de tuinligging en nog veel meer. En tot slot: van elke woning kunnen we nu ook de voorgevel laten zien!

En met al deze informatie kun je vanaf nu ook woningen met elkaar vergelijken. Wat is jouw ideale woning? Kijk en vergelijk! En sla jouw voorkeurwoning op, dan ben je goed voorbereid wanneer de verkoop start. 

Bekijk de woningen

Zoek jouw ideale nieuwe woning

Op de interactieve kaart hieronder kun je precies zien waar elke woning (en tuin) precies ligt in deze nieuwe fase. Heb jij je favoriete woning gevonden? Voeg deze dan toe aan je wensenlijst in jouw account. Dan ben je goed voorbereid als de verkoop straks start.