De hoekwoningen van 2B

Heb je wel eens goed gekeken naar de hoekwoningen van fase 2B die nu in verkoop is? Er zijn er 10, en die zijn heel bijzonder. Die dwarskappen, voorgevels en zijtuinen. Kijk maar!

image alt

Ruimte, ruimte, ruimte

Allereerst zien de hoekwoningen er van buiten natuurlijk indrukwekkend uit. Die grote statige dwarskappen en de voorgevel die net iets meer naar voren uitsteekt. Er zijn zelfs hoekwoningen met chique bruingrijze gevelbekleding op de voor- en achtergevel. Voor het oog net iets extra. Van binnen op zolder betekent zo'n dwarskap extra vierkante meters, en dus meer woon-, slaap- of werkruimte.

En als je de ruimte nu niet echt nodig hebt, dan misschien in de (nabije) toekomst, als de kinderen groter zijn. De zolder is in ieder geval lekker licht, want er zijn zolderramen aan de voor- en achterzijde. De perfecte thuiswerkplek voor nu, en de extra slaapkamer voor later? 


image alt

Handige zijtuin

Alle rijwoningen in 't Zand-Noord van fase 2B hebben een eigen houten berging achter in de tuin. Die bergingen zijn natuurlijk goed te bereiken via de brandgang die daar achter loopt. Maar handiger is het, als je ook direct via de zijtuin van jouw hoekwoning direct naar achteren kunt lopen. Dat scheelt veel geloop, want binnendoor via de woonkamer is niet altijd even handig.    

Vragen? Neem gerust contact met ons op
Interesse? Naar de woningen