De bouw van fase 2B is definitief

19 april '23

Voor alle kopers van een appartement in fase 4A hebben we heel goed nieuws! De bouw van het appartementengebouw gaat definitief door. Alle opschortende voorwaarden uit de aannemingsovereenkomst zijn namelijk inmiddels vervuld. De bouw kan starten!

Naar de notaris

Alle kopers zijn per mail inmiddels op de hoogte gebracht dat zij binnenkort worden uitgenodigd om de akte van levering en de hypotheekakte (indien van toepassing) te laten passeren bij WFO Netwerk Notarissen.

Heb je als koper deze mail niet ontvangen? Check dan even je spambox, ook wel de map 'ongewenste mail' in je mailprogramma. 

Voorbereidende werkzaamheden

Aannemingsbedrijf J. Th. Kuin BV heeft voordat de heipalen de grond in gaan al de eerste voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd, waaronder het bouwrijp maken van de grond. Begin mei starten de bouwwerkzaamheden dan echt! 

image alt

Er zijn nog appartementen vrij!

Naast dit goede nieuws hebben we ook goed nieuws voor geïnteresseerden in één van de appartementen. Nog niet alle appartementen zijn namelijk verkocht.

Heb je interesse in een compact appartement met loggia en een eigen parkeerplaats aan de rand van het dorp 't Zand? Kijk dan verder op de site welke er (nog) vrij zijn. En houd dit in je achterhoofd: de appartementen worden zeker gebouwd en de bouw ervan start al binnenkort. 


Bekijk de (nog) vrije appartementen
  De woningen van 't Zand-Noord
Vragen? Neem contact op