De appartementen zijn toegewezen!

De verkoop van de appartementen in 't Zand-Noord sloot onlangs. Na een loting door WFO Netwerk Notarissen in Grootebroek zijn vandaag de woningen toegewezen. Elk inschrijver heeft in zijn of haar Mijn Eigen Huis-account en via e-mail bericht gekregen of een bouwnummer wel of niet is toegewezen. 

Voor de inschrijvers die een woning toegewezen hebben gekregen: van harte gefeliciteerd! Voor hen die geen woning toegewezen hebben gekregen: helaas, heel erg jammer!

Mijn Eigen Huis-account

30 november '22

Op veel bouwnummers zijn er meerdere inschrijvingen binnen gekomen. Daarom is er geloot bij de notaris. Alle kandidaten zijn inmiddels per mail op de hoogte gebracht en in het Mijn Eigen Huis-account is ook nog eens de uitslag terug te zien. Alle inschrijvers die voor een bouwnummer zijn ingeloot hebben (nadat zij dit hebben bevestigd in hun Mijn Eigen Huis-account) een optie op een bouwnummer van het project. 

De actuele beschikbaarheid van de appartementen is te zien op de woningenpagina. Misschien zijn er nog appartementen vrij. Zo niet, neem dan contact met ons op, dan zetten we jou/jullie op de reservelijst. Je weet het maar nooit. Meteen de mogelijkheden bespreken? Neem contact op
Welke woningen zijn nog vrij? Bekijk de actuele beschikbaarheid