Verkoop appartementen gestart!

De verkoop van de 14 appartementen van 't Zand-Noord fase 4A is gestart! En dat betekent dat je je kunt inschrijven voor dit project. Hoe de verkoop van de appartementen precies verloopt, lees je in dit bericht.

Alle info op één plek

Bij jouw favoriete bouwnummer vind je alle verkoopdocumenten onder het kopje 'downloads': de plattegronden, meer- en minderwerkopties, inschrijfvoorwaarden en nog veel meer.

Geef bij je favoriete bouwnummer je voorkeur door. Je kunt maximaal 5 voorkeuren doorgeven. Succes!

Bekijk de bouwnummers

Maak een account aan

Heb je nog geen Mijn Eigen Huis-account? Maak die dan snel aan, zodat je jouw (woning)voorkeuren kunt doorgeven. Let op: dit kan tot donderdag 24 november om 10.00 uur. De toewijzing van de woningen wordt op woensdag 30 november bekend gemaakt om 12:00 uur. Ook deze informatie vind je dan in jouw account.

Wanneer er meerdere inschrijvingen zijn voor een bouwnummer dan zal er een loting uitgevoerd worden bij de projectnotaris. Daarbij wordt ook gekeken of een kandidaat al een financiële check heeft laten doen. Dit kan dus in je voordeel werken. Een financiële check geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Je kunt ons dit laten weten door een document van je bank, hypotheekadviseur of hypotheekverstrekker te sturen.

Maak nu een account aan!
image alt

De appartementen

Fase 4A van 't Zand-Noord bestaat uit 2 typen appartementen in een appartementengebouw van 3 verdiepingen. Het type 'Zandtemer' biedt 3 kamers, waarvan 2 slaapkamers en het type 'Zijpezicht' op de bovenste etage biedt appartementen met een woonkamer en een slaapkamer (en een mooi uitzicht). 

Bij alle appartementen worden standaard de volgende zaken opgeleverd:

  • een privé-parkeerplaats naast het appartementengebouw
  • een buiten in de vorm van een loggia, dit is een overdekt inpandig balkon
  • een volledig uitgeruste Bruynzeel-keuken, met de keuze uit meer dan 30 aanrechtbladen en keukenfronten
  • eigen zonnnepanelen
  • een ruime berging op de begane grond van het appartementengebouw
  • wand- en vloertegelwerk in de badkamer en het toilet, zo ook sanitair

De 2 appartementen op de begane grond beschikken zelfs over een inpandig balkon, terras én een eigen omheinde tuin (heg). Wat een luxe!


Voor alle appartementen geldt een zelfbewoningsplicht van vijf jaar (gerekend vanaf het notarieel transport) en een anti-speculatiebeding van vijf jaar (gerekend vanaf het notarieel transport).

Bekijk de appartementen