Bouwupdate t Zand-Noord fase 4B

30 oktober '23

Goed nieuws van de bouwplaats 't Zand Noord in het landelijke dorpje 't Zand. Aannemer Kuin heeft een gloednieuwe bouwupdate gestuurd inclusief enkele foto's. Het is duidelijk te zien dat de bouw van de appartementen vordert en dat er grote stappen worden gezet. De voortgang is op de foto's goed te zien. 

Update werkzaamheden

Enkele maanden na aanvang van de werkzaamheden krijgt het appartementencomplex al een hele nieuwe uitstraling. De metselwerkzaamheden zijn voltooid, de dakpannen en dakkapellen zijn geplaatst en de voegers werken nog steeds hard aan het voegen van de gevels. De gevelbekleding wordt aangebracht en de kozijnen worden gemonteerd. 

Wind- en waterdicht

Zodra het glas in de kozijnen is geplaatst, zijn de appartementen wind- en waterdicht en kan de aannemer beginnen aan de afbouwfase. Naar verwachting zal dit medio november zijn. Vervolgens wordt begonnen met het aanleggen van vloerverwarming en de benodigde installaties, die op de vloeren worden geplaatst. Na het leggen van de cementdekvloeren worden de binnenwanden geplaatst.

Prognose oplevering

De aannemer streeft ernaar om te starten met opleveren van de eerste appartementen in het 2e kwartaal van 2024. De prognose wordt altijd gemaakt op basis van de nu aanwezige planning maar er kan altijd sprake zijn van onvoorziene omstandigheden waardoor de planning nog kan verschuiven.

nieuwbouw t zand Noord
nieuwbouw t zand Noord
nieuwbouw t zand Noord
nieuwbouw t zand Noord
nieuwbouw t zand Noord
nieuwbouw t zand Noord
image alt

Nog 2 appartementen beschikbaar

Ook wonen in een appartement in 't Zand Noord? Wacht dan niet te lang. Er zijn slechts nog 2 appartementen beschikbaar. Bekijk snel het aanbod op de website en vraag vrijblijvend een optie aan. Heb je eerst nog vragen? Stel ze gerust via de mail of telefonisch. We staan je graag te woord en helpen je graag verder!

Bekijk laatste appartementen
Meer nieuws lezen? Nieuwsoverzicht
Ook wonen in 't Zand? Bekijk het aanbod