Bouwupdate ’t Zand-Noord fase 2B

12 oktober '23

De bouw van de woningen uit fase 2B is in volle gang. Aannemer Kuin werkt hard aan de oplevering van de 2 onder 1 kap-, vrijstaande en hoek- en rijwoningen. Ben je benieuwd naar de status van de bouw? Wij delen de laatste update!

Voorspoedige bouw

Het begint steeds meer te leven in ’t Zand-Noord. De eerste kappen zijn geplaatst, de kozijnen zijn gesteld en ook aan de metselwerkzaamheden is begonnen. Wanneer alle kappen zijn geplaatst, worden de goten gemaakt en de hemelwaterafvoeren aangesloten. Daarna volgen de dakpannen en zonnepanelen. Zodra de metselwerkzaamheden afgerond zijn, wordt er gestart met het voegen van de woningen. Hierna kan het isolatieglas in de kozijnen worden geplaatst en worden de woningen rondom geschilderd. Wanneer het schilderwerk klaar is, worden de steigers weggehaald.

Verwachte oplevering fase 2B

Zoals het er nu naar uitziet, worden de eerste woningen in het tweede kwartaal van 2024 opgeleverd. Dat betekent dus dat jij hoogstwaarschijnlijk voor de zomer naar jouw nieuwe woning kunt verhuizen en optimaal kunt genieten van het zonnetje in de achtertuin. Voordat het zover is, is er nog een kijkmoment op de bouwplaats. Je ontvangt een uitnodiging van aannemer Kuin wanneer je de woning veilig kunt betreden voor een bezichtiging.

Ook wonen in ’t Zand-Noord?

Ben jij op zoek naar een woning in ’t Zand-Noord? Dan heb jij geluk! Er zijn namelijk nog enkele woningen te koop in fase 2B. Het voordeel is dat deze woningen al in aanbouw zijn, waardoor jij minder lang hoeft te wachten op de sleutel. Zit jouw droomhuis daar niet tussen? In fase 4B zijn er nog diverse woningen vrij. Kijk snel welk huis bij jou past!

Bekijk het woningaanbod
  De woningen van fase 4B
  Over het dorp 't Zand