Bouwupdate ’t Zand Noord fase 2A

22 maart '23

Van aannemer Kuin kregen we weer een update vanaf de bouwplaats van de 27 woningen van ’t Zand Noord fase 2A. Hoe staat het er nu voor? Je bent na het lezen van dit nieuwsbericht weer helemaal op de hoogte. Lees je mee?

De bouw loop voorspoedig

Ondanks het uitblijven van echt lenteweer, gaat de bouw van de 27 woningen voorspoedig. Zo zijn bij de meeste woningen inmiddels de kappen geplaatst, bij de eerste bouwnummers zijn deze zelfs al voorzien van dakpannen en zonnepanelen! Ook zijn de voegers met hun werkzaamheden aan de gevels gestart en is bij bouwnummers 1 tot en met 4 het isolatieglas op de 1e verdieping geplaatst. Na het plaatsen van het glas gaat de schilder aan de slag om de woningen buitenom te schilderen, waarna de steigers worden verwijderd. De metselwerkzaamheden nemen nog ongeveer een kleine maand in beslag.

Op naar de afbouwfase

Zodra de steigers worden gedemonteerd gaan we langzaamaan richting de afbouwfase. Dan zijn de woningen aan de buitenkant grotendeels af en vinden de werkzaamheden voornamelijk nog binnen in de woningen plaats. Als alles volgens planning verloopt, worden in de eerste week van april de eerste trappen in de woningen geplaatst.

Opleveringsprognose

Op basis van de huidige planning, verwacht de aannemer in het 4e kwartaal van dit jaar te starten met de oplevering van de eerste woningen. Hier kunnen geen rechten aan worden verbonden, omdat bouwwerkzaamheden altijd aan externe factoren onderhevig zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan slechte weersomstandigheden, leveringsproblemen of vertraging bij Nutsbedrijven.

Ook wonen in ’t Zand Noord?

Wordt jij enthousiast van al deze positieve nieuwbouwverhalen en overweeg jij ook een woning in ’t Zand Noord te kopen? Kijk dan snel bij het actuele woningaanbod. Misschien is jouw droomhuis nog beschikbaar.

Bekijk het actuele woningaanbod
Een woning kopen in 't Zand Noord? Zó werkt het!
Ook hier wonen? Er zijn (nog) woningen vrij in 't Zand-Noord!