Bouwupdate t Zand-Noord 2B

24 januari '24

Bouwnieuws! Aannemer Kuin heeft weer een bouwupdate gestuurd van de 32 woningen fase 2B in 't Zand Noord inclusief een paar nieuwe foto's. Ondanks dat het weer de afgelopen periode niet altijd mee heeft gezeten, wordt er op de bouwplaats gestaag doorgewerkt. En dat is op de foto's goed te zien. 

Update werkzaamheden

De goten zijn vervaardigd en bijna alle woningen hebben nu dakpannen. Als alles volgens planning verloopt, zullen binnenkort ook de laatste woningen van dakpannen worden voorzien. De schilder heeft de buitenkant van de eerste woningen geschilderd en er is isolatieglas geplaatst in een deel van de woningen. Tevens zijn bij de eerste woningen de steigers gedemonteerd, waardoor de woningen direct een geheel andere uitstraling krijgen.

Afbouw werkzaamheden

Binnen wordt er actief gewerkt aan de afbouw van de woningen. De trappen zijn geïnstalleerd, en binnenkort gaan de tegelzetter en de stukadoor aan de slag in de eerste woningen. Daarna zal de installateur starten met het plaatsen van verschillende installaties, waaronder de warmtepomp en de mechanische ventilatie. Vervolgens zal de spuiter de plafonds afwerken.

Prognose oplevering

De opleveringsprognose blijft ongewijzigd en de aannemer streeft ernaar om te starten met opleveren van de eerste woningen in het 2e kwartaal van 2024. De prognose wordt altijd gemaakt op basis van de nu aanwezige planning maar er kan altijd sprake zijn van onvoorziene omstandigheden waardoor de planning nog kan verschuiven.

nieuwbouw t zand Noord
nieuwbouw t zand Noord
nieuwbouw t zand Noord
nieuwbouw t zand Noord
Meer nieuws lezen? Nieuwsoverzicht
Meer weten over de planning? Planning 't Zand Noord