Bouwnummers en plattegronden online

28 augustus '19

De voorbereidingen voor de start verkoop van fase 1a van nieuwbouwproject 't Zand-Noord zijn in volle gang. Inmiddels zijn de plattegronden per bouwnummer gereed en gepubliceerd op de website. Interesse in een van de 24 woningen in deze fase, of een van de vrije kavels aan de Korte Bosweg? Bekijk het woningaanbod en meld je aan als belangstellende voor een woningtype! 

image alt

Wonen in 't Zand-Noord

Nieuwbouw met een dorps karakter en landschappelijke elementen. Dat is in het kort nieuwbouwproject 't Zand-Noord. Je woont hier omgeven door water en groen, op een plek met een rijke historie en op fietsafstand van het strand!

Fase 1a bestaat uit 24 woningen in verschillende typen: hoek- en tussenwoningen, 2 onder 1 kapwoningen met garage en 2 riante vrijstaande woningen. Daarnaast bieden we 6 vrije kavels aan, waarop je je eigen droomwoning kunt (laten) ontwerpen en bouwen. Benieuwd naar de details per bouwnummer én de plattegronden van de woningen?

Bekijk het woningaanbod

Interesse? Maak een account aan

Als je interesse hebt in een woning of kavel in fase 1a van 't Zand-Noord, maak dan nu alvast een account aan voor 'Mijn Eigen Huis'. In deze omgeving kun je je favoriete woningen bewaren en je daarvoor inschrijven zodra de verkoop start. Ook komen hier straks de benodigde verkoopdocumenten beschikbaar. Een account is noodzakelijk om in aanmerking te komen voor een woning of kavel. Heb je nog geen account? Maak dit dan nu aan en markeer het woningtype van jouw voorkeur als favoriet!

Lees meer over Mijn Eigen Huis Maak een account aan
De woningplattegronden staan online Bekijk alle bouwnummers