Zonnige bouwborrel in 't Zand

Op woensdag 29 juli jl. was er een bouwborrel in ‘t Zand voor de bewoners en aanstaande bewoners van ’t Zand-Noord. Normaal gesproken vindt er altijd bij de bouwstart van een nieuwe fase een feestelijke ‘bouwfeestje’ plaats. Door de beperkingen rondom corona kon dit een aantal keren niet doorgaan. Vandaar dat dit keer een aantal feestjes voor diverse bouwfases werd gecombineerd.

Uitgestelde bouwborrels

8 juli '22

De uitgestelde bouwborrels vonden plaats in en vooral op het zonnige terras van café restaurant ‘De Jonge Prins’ in het centrum van ’t Zand. Zowel de allereerste bewoners van ’t Zand-Noord van fase 1A als de fases die (nog) in aanbouw zijn waren op de bouwborrel aanwezig. En zo konden de nieuwe bewoners van deze nieuwe wijk elkaar voor het eerst ontmoeten en contactgegevens én tips uitwisselen. Altijd handig voor als je bijvoorbeeld voorbereidingen treft voor het inrichten van je nieuwe huis en tuin.

image alt

Ook wonen in 't Zand-Noord?

Ook wonen in 't Zand-Noord? Dat kan, want binnenkort gaat een nieuwe fase van het plan in verkoop. 32 eengezinswoningen, zowel vrijstaande en 2 onder 1 kapwoningen als hoek- en tussenwoningen. Geïnteresseerd? Schrijf je dan snel in, want op woensdag 13 juli start de verkoop van de woningen van de nieuwste fase 2B. Lees verder
  De woningen van 't Zand-Noord
  Meer nieuws over 't Zand-Noord