Kom maar even rondkijken

24 september '21

Wist je dat je vanaf nu elke woning van fase 2A kunt bekijken? Van alle 27 woningen zijn namelijk de kenmerken, de artist impressies en de gevelbeelden beschikbaar. Kom maar even rondkijken in de bijzondere woningen in de nieuwste fase van 't Zand-Noord. Rust en veel ruimte in dit kindvriendelijke buurtje. 

image alt

Bekijk en vergelijk alle woningen

Tot nu toe kon je alleen maar zien met welke 4 woningtypen we in fase 2A van 't Zand-Noord in verkoop gaan. En dan waren het ook nog eens conceptbeelden.

Maar vanaf nu kun alle 27 woningen woningen (of bouwnummers) met elkaar vergelijken. Welke woning heeft jouw voorkeur? 

Van elk bouwnummer is nu meer informatie beschikbaar: zowel de kenmerken als een uitgebreide beschrijving. En natuurlijk de artist impressions. Dus kijk en vergelijk jouw droomwoningen! En voeg ze als favorieten toe aan je wensenlijstje. Dan ben je goed voorbereid als binnenkort de verkoop start.

Bekijk en vergelijk de woningen

Al een Mijn Eigen Huis-account?

Ben je geïnteresseerd in een of meerdere droomwoningen in 't Zand-Noord, maar heb je nog geen Mijn Eigen Huis-account? Zorg er dan snel voor dat je een persoonlijke Eigen Huis-account aanmaakt. Dit account heb je nodig om je straks in te kunnen schrijven als de verkoop is gestart en om daadwerkelijk een woning  te kunnen kopen.

In dit account kun je jouw favoriete woningen of kavels opslaan en tijdens de verkoop maximaal 5 voorkeuren doorgeven. Bovendien vind je hier tijdens de verkoop alle relevante documenten van jouw favoriete bouwnummers bij elkaar.

Maak je Mijn Eigen Huis-account aan
Bekijk alle woningen Bekijk en vergelijk en kies je favorieten
Jouw eigen huis Alles over de aanmelding voor de verkoop