Weet jij al waar jouw droomwoning komt?

18 maart '20

De interactieve kavelkaart van 't Zand Noord fase 1B staat online. Hier zie je gemakkelijk hoe de zonligging is van de tuin, waar je straks op uitkijkt en welke woningen er aan het water gelegen zijn. Waar wil jij straks wonen?

Klik op jouw woningtype en lees meer

Hieronder zie je de interactieve kavelkaart van de 20 nieuwbouwwoningen in 't Zand Noord, gemeente Schagen. Beweeg je muis over de kaart en je ziet waar de verschillende woningtypes straks komen te staan in fase 1B. Let je even op de Noord-pijl links bovenaan? Zo zie je gemakkelijk hoe de zonligging is. Klik op de woning en er verschijnt een pop-up. Via de button "bekijk de woning" vind je meer informatie. Laat daar je NAW-gegevens achter om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen van jouw favoriete woningtype. Je hoort bijvoorbeeld als eerst wanneer de woningen in verkoop gaan.

Beschikbaarheid fase 1A

Is het jou ook opgevallen dat er nog enkele groene vlakken zijn in fase 1A? Dat klopt, de laatste vrije kavels zijn nu nog beschikbaar. Heb je interesse in een van deze bouwkavels? Neem dan contact met ons op. Voor deze kavels geldt "wie het eerst komt, wie het eerst maalt". 

Neem contact op
Meer weten over de omgeving? Lees meer over 't Zand
Meer weten over het woningaanbod? Naar de woningen