Alle woningen fase 2a verkocht!

We waren al goed op weg toen we in een vorig bericht meldden dat meer dan 70% van de woningen van fase 2A was verkocht. Inmiddels is dat 100%. En zijn we weer een stukje verder. 

Opschortende voorwaarden

18 februari '22

In een vorig bericht lieten we al dat met het passeren van de 70%-grens én een onherroepelijke omgevingsvergunning voor het project, nu alvast twee belangrijke opschortende voorwaarden zijn vervuld.  

Ook meldden we in een eerder bericht dat op dit moment wordt gewerkt aan het bouwrijp maken van bouwgrond en aan het voorbelasten hiervan. Dit voorbelasten van de grond met een grote laag zand moet verzakkingen in de toekomst voorkomen - en dat heeft tijd nodig. Aan beide zaken wordt op dit moment nog hard gewerkt. 

image alt

En na fase 2A?

Nu alle woningen van fase 2A zijn verkocht en de aannemer de bouwgrond hiervan bouwrijp maakt, komt ook een volgende fase in zicht. Want de wijk 't Zand-Noord is nog lang niet klaar. En dat is goed nieuws voor de geïnteresseerden van fase 2A die geen woning toegewezen kregen. 

Aan een nieuwe (en weer mooie) fase wordt achter de schermen door de betrokken partijen hard gewerkt. Overlegd, getekend en gerekend. Helaas kunnen we daarom op dit moment over deze fase 2B nog niets concreets melden. Naar verwachting kunnen we dat wel in maart. Wordt vervolgd dus.