Team 't Zand Noord komende weken gewoon bereikbaar!

17 maart '20

De overheid heeft aanvullende maatregelen afgekondigd om verdere verspreiding van het corona-virus (COVID-19) in Nederland te voorkomen. Dat betekent dat onder andere scholen, sportverenigingen en horeca gesloten zijn. 't Zand Noord is een project van BPD (Bouwfonds Property Development) en Kuin Vastgoedontwikkeling en de werkzaamheden daaromtrent draaien de komende weken gewoon door.

Alle werkzaamheden gaan door

Dat betekent dat we achter de schermen zoals gebruikelijk doorwerken met onze gebiedsontwikkeling, klantenservice, verkoopteam en alle andere ondersteunende processen. Er wordt zoveel mogelijk ingezet op digitalisering. Hierdoor kunnen we de maatregelen met betrekking tot het coronavirus passend opvangen. Dit doen we onder andere door afspraken via videobellen in te plannen.

Vragen?

Het team van 't Zand Noord staat de komende weken gewoon klaar om al jouw vragen rondom de woningen te beantwoorden. Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons zoals altijd telefonisch, per chat of mail te bereiken tijdens de reguliere openingstijden. 

Hoe ziet de planning er nu uit? Bekijk de planning
Heb je vragen? Neem contact op