't Zand Noord fase 1C in voorbereiding

29 september '20

Alle woningen in 't Zand Noord fase 1B zijn verkocht! Daarom zijn we gestart met de voorbereidingen van de volgende fase: fase 1C met 19 woningen. Naar verwachting nog eind 2020 in verkoop.

image alt

Divers aanbod

Het aanbod in fase 1C is gevarieerd, er zijn verschillende soorten woningen, waardoor er altijd wel eentje bij jouw wensen past. Er komen 8 tussen- en hoekwoningen, 10 tweekappers en een vrijstaande woning. Een aantal 2 onder 1 kapwoningen en de vrijstaande woning hebben hun tuin aan het water, terwijl de rijwoningen uitzicht over het water hebben. De overige tweekappers liggen aan de groenstrook.

Wil je meer weten over een specifiek woningtype? Ga dan naar het woningaanbod. Laat je gegevens achter bij jouw favoriete type en blijf ook van deze fase op de hoogte.

Naar het woningaanbod

Planning

De komende periode worden de plannen verder uitgewerkt en zal er steeds meer informatie beschikbaar komen. Denk hierbij aan de Artist Impressions, plattegronden, prijzen en verkoopinformatie. Naar verwachting start de verkoop nog in 2020. Laat je NAW-gegevens achter bij jouw favoriete woningtype en we houden je automatisch op de hoogte van de ontwikkelingen.