't Zand Noord vanuit de lucht

10 augustus '21

Er zijn een aantal luchtfoto's gemaakt van de ontwikkelingen in 't Zand Noord. Op de foto's is goed de groei te zien van de verschillende fasen die al zijn uitverkocht en in aanbouw of bewoond zijn. Daarnaast zie je de ruimte voor de volgende fases goed in beeld.

Fases goed zichtbaar

De groei van deze nieuwbouwwijk is goed te zien op de foto's. Zo zie je onder meer dat de woningen in 't Zand Noord fase 1A al gereed zijn. Hier en daar is er al een start gemaakt met het aanleggen van de tuin. Fase 1B en 1C zijn volop in aanbouw en er is nog genoeg ruimte voor de volgende fases in 't Zand Noord. 

Fase 2A in voorbereiding

Wellicht woon jij hier straks ook. In 't Zand Noord worden zo'n 270 woningen gerealiseerd die gefaseerd in verkoop gaan. Op dit moment is fase 2A in voorbereiding. Dit is een fase met 27 nieuwbouwwoningen in diverse typen die qua architectuur aansluiten bij de landelijke sfeer en de ruime opzet van de wijk. Op de pagina woningen zie je de eerste informatie over de woningtypes. Abonneer je op de nieuwsbrief door je NAW-gegevens bij je favoriete woningtype achter te laten. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws.

Meer lezen over 't Zand Noord? Naar het nieuws
Ook hier wonen? Naar de woningen