Bouw 't Zand Noord fase 1A vordert gestaag

30 november '20

Op de foto's is al goed te zien hoe de woningen in 't Zand Noord fase 1A vorm beginnen te krijgen. De bouw vordert gestaag. In dit artikel zie je enkele foto's van de bouw en lees je een voorlopige prognose van de oplevering.

Oplevering medio 2021

Ondanks de coronapandemie is de aannemer goed in staat om de werkzaamheden uit te voeren. De komende periode staan de volgende werkzaamheden gepland:

  • Het aanbrengen van de cementdekvloeren tot en met bouwnummer 14
  • Het plaatsen van de laatste prefab dakkappen in week 49 en 50 (dit is weersafhankelijk)
  • Het leggen van pannen tot en met bouwnummer 22
  • Het aanbrengen van de buitengevelbekleding bij bouwnummer 7 t/m 14

De voorlopige prognose is dat de eerste woningen eind 2e kwartaal/begin 3e kwartaal van 2021 worden opgeleverd. In het nieuwe jaar zal de aannemer de kopers uitnodigen voor een kijkdag, waarbij er wordt gekeken om ook een aangescherpte prognose opleverdatum te kunnen geven.

Fase 1C binnenkort in verkoop

Heb jij nog geen woning gekocht in 't Zand Noord, maar ben je wel op zoek naar een (nieuwbouw)woning? Wellicht zijn de woningen in 't Zand Noord fase 1C iets voor jou! Hier komen 19 moderne woningen ontworpen in een landelijke stijl en gelegen in een rustige, groene buurt. Meer weten over de woningen en op de hoogte blijven via de nieuwsbrief? Klik op onderstaande button.

Wat is de planning van de verschillende fasen? Naar planning
Meer weten over fase 1C? Naar de woningen