De woningen van fase 2A zijn toegewezen

De inschrijving voor de 27 woningen van 't Zand-Noord fase 2A is op dinsdag 7 december jl. gesloten. Vervolgens is er door de notaris een loting verricht, want op alle 27 woningen ontvingen wij namelijk meerdere inschrijvingen. Inmiddels hebben de inschrijvers die zijn ingeloot een bericht ontvangen dat aan hen een bouwnummer is toegewezen. 

Loting bij de notaris

Op veel bouwnummers zijn er meerdere inschrijvingen binnengekomen. In dat geval wordt er geloot bij de notaris. Voor het project 't Zand-Noord fase 2A was dat WFO Netwerk Notarissen. 

Op de pagina 'Woning kopen' kun je nalezen hoe het inschrijf- en verkoopproces precies verloopt. Alle kandidaten zijn per mail op de hoogte gebracht. Ook in het Mijn Eigen Huis-account is de uitslag terug te zien. Alle kandidaten die zijn ingeloot dienen nog wel hun optie (op een woning) te bevestigen in hun account.

Wij geven geen informatie over hoeveel reservekandidaten er zijn en op welke plek je op de reservelijst staat.

Woning kopen (hoe werkt dat?)

Wel ingeloot

Gefeliciteerd! Je hebt een woning toegewezen gekregen! Bevestig je optie in je Mijn Eigen Huis account. Maak een keuze of je een afspraak wilt bij de makelaar of geef aan dat je direct het online koopproces wilt starten. De woning is een week voor jou gereserveerd. 

Niet ingeloot

Helaas, er waren meer kandidaten voor de door jou opgegeven bouwnummers. Je staat voor deze bouwnummers op de reservelijst. Als iemand afziet van de optie, dan wijzen we opnieuw toe aan de hand van de lotingslijst van de notaris. 

Welke bouwnummers zijn nog vrij?

Op dit moment zijn er geen woningen vrij. De actuele beschikbaarheid is te zien op de woningenpagina.

Wist je dat in de woonconfigurator een filter zit, waarmee je direct ziet welke woningen beschikbaar zijn? Je ziet het plan in 3D en weet dus ook direct waar de woning(en) precies liggen. 

Naar de woonconfigurator
Meteen de mogelijkheden bespreken? Neem contact op
Welke woningen zijn nog vrij? Bekijk de actuele beschikbaarheid